Automatisk oplæsning:

Giant indtager Bornholm

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Inden for fire måneder er tre nye Giant forhandlere introduceret. Den nyeste ligger i Rønne på Bornholm.

Brdr. Holst Sørensen annoncerede i september, Kolding Have og Park Maskiner som ny Giant forhandler. Helsinge Maskinforretning i Nordsjælland fulgte trop blot to uger efter. Nu offentliggøres det så, at den tredje og nyeste forhandler er Nyboes Auto ApS i Rønne, skriver Brdr. Holst Sørensen i en pressemeddelse.

Nyboes Auto ApS blev etableret i 1976, oprindelig med fokus på biler. Siden hen er forretningen vokset sig større, og entreprenørmaskiner/Have & Park er blevet en del af programmet.

- Vi undersøgte markedet for minilæssere. Efter mødet med Brdr. Holst Sørensen var der ingen tvivl om, at det var Giant minilæssere, der skulle indgå i programmet. Vi er glade for aftalen, og glæder os til at kunne levere og servicere Giant minilæssere på hele Bornholm, siger Jesper Jensen, Direktør hos Nybroes Auto.

Nyboes Auto ApS i Rønne tilslutter sig et netværk af Giant forhandlere, der nu tæller 37. Det er muligt at se nærmere på Giant minilæsserne i butikken allerede fra i dag, eller ved at kontakte Nyboes Auto ApS for en demonstration af modellerne.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce