Automatisk oplæsning:

Jysk Auktion lancerer corona-venlig drive-in-auktion

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Når Jysk Auktion på søndag sender over 600 nummer på auktion, så har det været med Drive-In eftersyn for første gang nogensinde.

Fredag den 18. december fra klokken 12, har Jysk Auktion åben for eftersyn på weekendens kommende auktion med 600 numre, hvor der er over 70 kørende enheder på auktionen.

- Vi har indrettet pladsen på den måde, at folk kan foretage eftersynet fra deres biler og til prøvekørsel af traktorer har vi engangshandsker, og til dem der har glemt mundbind, har vi også dette, forklarer Peter Jensen, Staulund Maskinhandel, som har haft travlt med at sætte maskinerne klar til weekendens auktion på virksomhedens adresse nær Haderup i det midtjyske.

- Der er gjort plads, så man kan køre rundt på hele pladsen med bil, hvilket vi ikke lige har set før. Så mon ikke vi er det første sted med Drive-In eftersyn, fortæller Peter Jensen, om den Corona-venlige auktion.

rich-media-1
Der er gjort plads, så biler kan kører hele vejen rundt på pladsen, og maskinerne kan beses fra bilerne. Foto: Staulund Maskinhandel.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det samme gør sig gældende ved serveringen. Her serverer vi pølser til de fremmødte igennem vinduerne, fortæller den midtjyske maskinhandler, som ser frem til at åbne pladsen fra klokken 12 i det midtjyske.

Han fortæller, at der bestemt er spændende maskiner at komme og kigge på. Blandt andet nogle ret fine klassiske John Deere-traktorer samt en del ældre Ford og Massey Ferguson-traktorer.

- Også er der naturligvis også en masse andet grej, lige fra rendegravere, mejetærskere, teleskoplæssere, plove, såmaskiner, harver, gødningsspredere og pressere.

rich-media-2
Peter Jensen fra Staulund Maskinhandel er klar til en corona-venlig fremvisning af maskineriet forud for weekendens auktion. Foto: Morten Damsgaard.