Automatisk oplæsning:

Ny gylletrailer-producent indtager Danmark

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Den tyske tankvogns-producent Schwarte Jansky er klar til at indtage det danske marked for gylletrailere med en rustfri løsning med op til 41 kubikmeter rumindhold og dansk isæt i både læssearm og pumper.

Selvom Schwarte Group i vores branche er et helt nyt navn, så har den tyske producent af tankvogne og stationære tanke hele 75 års erfaringer i blandt andet opbygning af rustfri transport-løsninger til mælk og øl-industrien. Desuden dækker produktionen også over stationære tanke til blandt andet de samme industrier.

Schwarte Jansky hedder transport-delen i Schwarte Group, og de har i en årrække også produceret gylletrailere til det tyske marked - men nu er turen kommet til Norden og dermed Danmark.

- Schwarte Jansky har købt den danske gylletransport-koncept, FP Production i Grindsted, hvor man blandt andet har købt en patenteret gyllepumpe samt en læssearm-produktion, og det er nu blevet monteret på de første to 39 kubikmeter tanktrailer, som nu er klar til at indtage det danske marked, fortæller Flemming Rosenberg Brandt, som er General Manager og står for salg og den tekniske del hos Schwarte Jansky i Danmark

Dermed kommer der et dansk isæt over de tyske trailere idet både læssearm og pumper er udviklet i Danmark

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Flere størrelser

Flemming Rosenberg Brandt fortæller, at der er ti trailer på vej i produktionen allerede nu, og der kan produceres trailer fra 30 til 41 kubikmeter rumindhold på tre og fire aksler med enten en, to eller tre pumper og to forskellige læssearme med enten otte eller ti tommer læsserør og med en patenteret læssepumpe på kranen er helt unikt på markedet, fortæller Flemming Rosenberg Brandt.

Produktion i Tyskland

Produktionen af tank, læssearm og pumpe-løsninger foregår på Schwarte fabrikken i Rosleben i Tyskland.

- Her er der en årlig produktion på cirka 1.000 tanke total set. De 300 er tanke til transport af blandt andet mælk, øl og gylle, mens de resterende 700 tanke er stationære tanke til blandt andet mejerier, fortæller Flemming Rosenberg Brandt som har 420 kollegaer i den tyske koncern.

rich-media-1
Den tyske producent Schwarte Jansky har købt det danske FP Production og er nu klar med gylletrailere til det danske marked. Foto: Schwarte Group.