Lyt til artiklen:

Grovvareselskaberne ATR og Beiselen fusionerer

00:00
Hastighed: ???x
01:39

BAT Agrar GmbH - Betriebsmittel Agrarerzeugnisse Tiernahrung -
ATR Beteiligungsgesellschaft mbH i Ratzeburg og Beiselen Holding GmbH i Ulm fusioneres den 1. januar 2021 med forbehold af konkurrence myndighederne.

Fusionen skaber en af de største private grovvareselskaber i Europa med omkring 1.500 ansatte og en omsætning på over 15 milliarder kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Salgsområdet for det fusionerede selskab BAT Agrar strækker sig derefter fra Skagen gennem Tyskland og Polen til Østrig.
Som et resultat af fusionen forventer virksomheden synergier, især inden for de vigtige fremtidige emner salg, digitalisering og logistik. På denne måde kan BAT Agrar GmbHs markedsposition og konkurrenceevne øges yderligere, skriver ATR Landhandel i en pressemeddelelse.

De to privatdrevne virksomheder ATR og Beiselen ser sig selv som ideelle partnere. Mens Beiselen fokuserer på engroshandel med planteavls relaterede produkter, er ATR tæt knyttet til landbruget som en stærk samhandelspartner.

Forretningsenhederne Beiselen, ATR Landhandel og ATR Futtermittel vil fortsat operere under BAT Agrar GmbH.

Engrossalg vil blive placeret i den nye struktur i Beiselen. ATR Futtermittel og ATR Landhandel specialiserer sig i direkte forretning med landbrug, det vil sige salg af foderblandinger og specialfoder og følgeprodukter samt køb af landbrugsprodukter.

rich-media-2
Fra venstre: Hauke Thordsen, Ludwig Striewe og Jan Thordsen, alle direktører i ATR. Pressefoto.