Populært topmøde om biogas får nyt navn og sætter i år fokus på ny viden om omkostningerne ved biogasproduktion, de aktuelle klimaforhandlinger og meget andet.

Siden 1992 har det været en tradition, at hele biogasbranchen samles til videndeling og fagligt og socialt netværk i starten af december på det årlige Økonomiseminar. Desværre er det grundet corona- pandemien ikke muligt at mødes fysisk i år, men det skal ikke forhindre en virtuel videndeling i branchen ved et webinar den 9. december, står der i en pressemeddelse fra Biogas Danmark.

Det nye mødeformat er samtidig anledningen til at brande det årlige topmøde om biogas på en ny måde - nemlig med det nye navn Biogas Danmark Konferencen.

- Men vi har stadig det samme overordnede formål at bringe ny viden og erkendelse ud til eksempelvis biomasseleverandører, biogasproducenter, rådgivere, teknologileverandører og alle andre med interesse i biogas, siger faglig direktør Bruno Sander Nielsen fra Biogas Danmark.

Programmet byder blandt andet på en status på de aktuelle klimaforhandlinger, ny viden om de faldende produktionsomkostninger for biogas, klimagevinsterne ved hyppig udslusning af gylle samt effekten ved at bruge afgasset biomasse som startgødning i majs.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Program og tilmelding findes her: https://www.seges.tv/live/65412839/b6702975a1591e099366/join