Alfa Laval Nordic A/S, Food & Water Division, har indgået et strategisk samarbejde med en af Islands største leverandører af service til den islandske fiskerisektor og fiskeflåden, Hamar ehf.

Hamar er pr 1. December 2020 blevet udnævnt til autoriseret forhandler for Alfa Lavals portefølje til fiskeriindustrien og vil dække hele Island. Udover salg og rådgivning om Alfa Lavals produkter og systemer, vil Hamar også blive ansvarlig for at udføre service og levere originale Alfa Laval-reservedele, skriver Alfa Laval Nordic A/S i en pressemeddelse.

Samarbejdet er en del af Alfa Lavals ambition om at intensivere tilstedeværelsen på Island og har til formål at give slutbrugere, systembyggere og installatører på det islandske marked mulighed for at drage fordel af Hamar ehf's lokale tilstedeværelse og service inden for fiskeproduktionsteknologien.

- Vi er utrolig glade for at starte samarbejdet med Hamar ehf på Island, siger Lars Bloch, Area Sales Manager hos Alfa Laval Nordic og ansvarlig for det islandske marked.

- Med vores brede produktsortiment og Hamar ehf's lokale repræsentation, såvel som mangeårige ekspertise inden for fiskeprocesindustrien, kan vi fremover tilbyde de islandske kunder alle Alfa Laval-produkter via vores nye kanal, fortsætter han.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Lars Bloch lægger ikke skjul på, at han ser frem til et godt og succesrigt samarbejde med Hamar ehf på det islandske marked.

- Med Hamars markedskendskab og omfattende knowhow, forbundet med Alfa Lavals produkter og ekspertviden, vil det islandske marked få adgang til en helt ny og stærk alliance. Vi ser derfor frem til et godt samarbejde med Alfa Laval og til at kunne betjene vores kunder endnu bedre fremover, siger Administrerende direktør Kári Pálsson fra Hamar ehf.

rich-media-1
Administrerende direktør Kári Pálsson fra Hamar ehf. Pressefoto: Alfa Laval Nordic A/S.