John Deeres overskud i regnskabsårets sidste kvartal viste fremgang i forhold til året før og bidrog til et solidt overskud på 2,7 milliarder dollar.

Et stærkt fjerde kvartal med en resultatfremgang på fem procent sammenlignet med fjerde kvartal i forrige regnskabsår har bidraget til, at Deere & Companys regnskabsår 2019-2020 viser et samlet overskud på 2,751 milliarder dollar.

John Deeres topchef John C. May kalder afslutningen på regnskabsåret succesfuld og betragter årsresultatet som solidt på baggrund af udfordringerne på grund af den globale covid-19-pandemi. Årsresultatet er ganske vist faldet med 15 procent sammenlignet med 2018-2019, da overskuddet blev 3,253 milliarder dollar.

- På den baggrund vil jeg gerne takke de tusindvis af John Deere-ansatte, forhandlere og leverandører overalt I verden, som har hjulpet os med sikkert at opretholde driften og servicere vores kunder. Det er deres fortjeneste, at Deere var i stand til at afslutte et succesfuldt år og står stærkt til fortsat at forsyne kunderne med forskellige løsninger og udløse endnu større værdi for dem, tilføjer John C. May.

Han forventer således, at John Deeres resultat bliver betydeligt større igen i 2021. Ifølge selskabets egen prognose, forventes overskuddet at blive mellem 3,6 og 4 milliarder dollar.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Ifølge May forventer John Deere et 2021 med forbedrede forhold for landbruget og stabiliserede forhold i entreprenør- og skovbranchen.

- Samtidig ser vi frem til at realisere fordele fra vores smarte, strategiske industrielle arbejdsmåde, som er designet til at accelerere forsyningen af løsninger, som vil forbedre rentabiliteten og bæredygtigheden hos vores kunder.

Omsætningen i regnskabsåret, der blev afsluttet med udgangen af oktober 2020, endte med at udvise et fald på ni procent og udgjorde 35,54 milliarder dollar for hele regnskabsåret.