Formand for Dansk Folkeparti, Kristian Thulesen Dahl, har statsminister Mette Frederiksen mistænkt for at skubbe Mogens Jensen foran sig, når de upopulære beslutninger - som minkaflivningerne - skal tages.

Kristian Thulesen Dahl spørger på sin Twitter-profil om Mogens Jensen er blevet sat til at tage skraldet for Mette Frederiksen.

- For hvem tror på, at statsministeriet ikke har været inde over alt i denne sag. Ligesom med alt andet omkring S-regeringen, men pludselig tavshed fra statsministeriet, skriver formanden for Dansk Folkeparti.

Klokken 13 i dag mødes medlemmerne i Dansk Folkeparti til ordinært gruppemøde. På mødet vil minkaflivningerne og regeringens håndtering af sagen også fylde på dagsordenen.

Mogens Jensen gik i formiddag på TV 2 og beklagede regeringens kommunikation i tvangsaflivningerne af alle landets mink - både de smittede og ikke-smittede. Til det skriver Kristian Thulesen Dahl på Twitter:

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Når fødevareminister Mogens Jensen (S) beklager uklar kommunikation, betyder det så, at regeringen helt bevidst gav ordren om at aflive alle mink uden at have lovgrundlaget på plads?