Skarupgaard og Eskjær Hovedgaard har fået ny direktør.

Landbrugsselskaberne Skarupgaard og Eskjær Hovedgaard i Nordjylland har fået ny direktør.

Andreas Heegaard Christiansen er fra 1. oktober 2020 tiltrådt som direktør. Begge selskaber ejes af Henrik Hougaard Invest ApS.

Det oplyser Skarupgaard i en pressemeddelelse.

- Vi er meget glade for at vi har fået Andreas med på holdet i vores landbrugsvirksomheder. Vi har kendt hinanden en årrække, og kender derfor hinandens kompetencer, udtaler bestyrelsesformand Henrik Hougaard.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Jeg er meget stolt og ydmyg over den tillid familien Hougaard har vist mig, og jeg ser meget frem til at videreudvikle virksomhederne i samarbejde med familien og de dygtige medarbejdere, udtaler Andreas Heegaard Christiansen.

De to landbrugsselskaber består tilsammen af 1.600 ha skov og landbrug. Virksomhederne drives med forskellige forretningsområder, blandt andet drift og udlejning af landbrugsjord, skovbrug, udlejning af juletræsarealer, udlejning af boliger og sommerhusgrunde, jagtvæsen med videre. Der drives derudover hestepension på Skaarupgaard ved Tolne, samt på Stald Stasevang ved Hørsholm. På Skaarupgaard er der desuden en kødkvægsbesætning med ca. 100 moderdyr.

Der er 10 ansatte i virksomheden, heraf 3 i Hørsholm, mens den resterende del er på Skaarupgaard i Vendsyssel.

Stillingen har frem til 1. oktober været varetaget af Henrik Hougaard, der fremadrettet vil indtage posten som bestyrelsesformand i selskaberne.

Andreas Heegaard Christiansen kommer fra en stilling som godsinspektør på Gaardbogaard ved Ålbæk, samt herunder direktør for de tilknyttede selskaber under GBG-koncernen.

Andreas har en baggrund fra landbruget, med en uddannelse som agrarøkonom og jordbrugsteknolog, suppleret med en bred erhvervserfaring fra det primære landbrug, rådgivningsbranchen, samt den finansielle sektor.

Henrik Hougaard afhændede i 2017 industrivirksomheden Skiold A/S, og har siden gradvist nedtrappet sine erhvervsaktiviteter, der dog fortsat omfatter formandsposten i børsnoterede First Farms A/S, samt formandsposten i Hougaard familiens Family Office, THORASO ApS.

Ambitionen er at fortsætte virksomhedernes positive udvikling ved at arbejde struktureret med forretningsudvikling og optimering af de nuværende samt nye forretningsområder.