Keenan har leveret en ny 20 kubikmeters fuldfodervogn med plastikbund til Steenagergård.

Keenan Danmark har netop leveret en ny fuldfodervogn, Keenan MechFiber 365, til Niels Peter Hansen, der driver en gård med 130 Holstein-malkekøer plus opdræt tæt ved den dansk-tyske grænse.

Den gamle vogn kom med retur. Den har siden 2013 stået for at blande foderet på Steenagergård.

- Haspeblanderen har fint passet til mit behov, da jeg blander flere rationer om dagen. Der blandes til malkekøer og goldkøer hver dag og til kvier hver mandag, onsdag og fredag, siger Niels Peter Hansen.

Nye funktioner

Den nye vogn er af samme størrelse, nemlig 20 kubikmeter, men har nye funktioner. Den har som standard oliebad til kæderne, og vejeboks arbejder sammen med Alltechs fodringssystem InTouch.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Foderplanerne var blevet opdateret af Alltechs kvægrådgiver dagen forinden, så de lå allerede klar til brug ved levering. Efter ønske blev den nye vogn leveret med plastikbund.

- Der er ingen tvivl om, at en plastikbund er utrolig slidstærk, hvis man sørger for, at der ikke kommer fremmedlegemer ned i vognen, og knivene efterspændes regelmæssigt, siger Ole Stampe, der er salgsrådgiver hos Keenan.

rich-media-1
Inden Ole Stampe (t.h.) leverede af vognen til Niels Peter Hansen var foderplanerne blevet opdateret, så de lå klar til brug ved levering. Pressefoto.

Inden vognen blev leveret, var den inde hos det lokale servicecenter - Vilslev Smede- Og Vvs fra Gredstedbro - hvor der blev installeret et centralsmøringssystem fra Lincoln, der skal sikre, at vognen altid bliver smurt.

Vilslev Smede- Og Vvs var med, da vognen blev leveret for at sikre en gnidningsfri opstart og for at få gennemgå service.

- Det er vigtigt for os, at vi altid kan levere løsninger, der passer præcist til den enkeltes behov. Derfor er det vigtigt, at vi får en god dialog, inden vi bare sender en standardvogn afsted, lyder det fra Ole Stampe.