Lyt til artiklen:

Danske Bank-chef bliver ny direktør for vestjysk landboforening

00:00
Hastighed: ???x
01:27

Det bliver den 49-årige områdedirektør for Dansk Bank Sydjylland, Rene Andreasen, der 1. november overtager direktørposten i Landboforeningen Vestjysk.

Det oplyser landboforeningen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rene Andresen er 49 år og kommer fra en stilling som direktør for Danske Bank i Kolding med det største ansvar vest for Storebælt gennem flere år, står der i pressemeddelelsen.

- Rene Andresen har en imponerende lang erfaring med strategi og ledelse foruden en massiv kontaktflade fra adskillige topjobs i den finansielle sektor, siger formand Søren Christensen.

For den ny landbodirektør er det især nærheden til landmændene og udviklingsmuligheder, der trækker.

- Jeg glæder mig til at komme med på kundebesøg, besøge landmænd og at lære de vestjyske brug at kende, siger Rene Andresen.

Rene Andresen begyndte oprindeligt sin karriere som assurandør hos Nykredit i Ørneborgen i Ringkøbing. Dét, der i dag er det samlede hovedsæde for landbruget i det vestjyske, og hvor vestjysk i dag har til huse.

- Desuden har landbruget været en del af min barndom, jeg har endda hakket roer med hænderne, og jeg oplever landmænd som driftige og entreprenante mennesker, hvilket passer mig rigtig godt, siger Rene Andresen.

- Jeg oplever det som en stor tillidserklæring at være valgt. Min primære opgave bliver derfor også at suge viden til mig og lære branchen at kende grundigt indefra, fastslår Rene Andresen.