Den finske traktorproducent har ansat en ny salgs- og produktspecialist i Bent Henneberg

For blot en uge siden lancerede Valtra sin helt nye G-serie, der kickstarter virksomhedens 5. generation traktorer.

Nu har det finske traktormærke også hentet en ny mand til det danske team, der skal være salgs- og produktspecialist med kontakt til forhandlerne.

Det skriver Valtra i en pressemeddelelse.

Bent Henneberg tiltræder 5. oktober som ny salgs- og produktspecialist i Valtra, og han kommer fra 11 år i Geoteam, hvor han har haft direkte kontakt med landmænd om præcisionsværktøjer og GPS-styring.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Jeg glæder mig meget til at starte i Valtra. Valtra er et mærke, der har rykket sig meget, både udtryksmæssigt og teknologisk de seneste år. Teknologisk har Valtra taget syvmileskridt inden for præcisionslandbrug med deres SmartTouch terminal og Valtra Connect. Min rolle bliver blandt andet at sikre, at så stor en andel af landbruget får gavn af disse innovative løsninger. Jeg ser mange muligheder for erhvervet i at udnytte teknologierne optimalt, siger Bent Henneberg i pressemeddelelsen.

Dansk landbrug har udviklet sig mod at være moderne og højteknologiske bedrifter, der har fokus på effektivitet og optimering gennem digitalisering, står der i pressemeddelelsen.

Derfor er det en nødvendig udvikling hos maskin- og redskabsproducenter at have mere fokus på den teknologiske udvikling, mener salgschef i Valtra, Jimmi Ravnborg.

- Teknologi skal blandt andet være med til at løse fremtidens udfordringer. I Valtra bruger 49 procent af vores globale kunder vores SmartTouch terminal, hvoraf yderligere 49 procent af disse bruger vores Valtra Guide aktivt i hverdagen. Man bruger ikke længere teknologi kun til at køre ligeud på en nem måde. Nu og i fremtiden vil vi i langt højere grad se, at man bruger teknologien til at optimere maskinforbruget og til at minimere forbruget af input i markdriften og dermed også påvirke aftrykket på miljøet og klimaet i en positiv retning, siger han i pressemeddelelsen.

- Jeg er glad for at få en kompetent kollega i Bent, der med sin viden fra landbruget og kompetencer inden for præcisionsteknologiske løsninger vil være et værdifuldt led i vores arbejde med at levere traktorer, der opfylder de specialiserede maskinbehov ude på bedrifterne.