Tivolis Pjerrot, der var i selskab med Columbine, Harlekin og Tivoli-Gardere klippede det røde bånd og åbnede officielt festivalen i København.

Gæsterne kan se frem til, at Tivoli i et par uger omdannes til et mad-mekka, hvor der løbende vil være events som eksempelvis markeder, chokoladefestival og foredrag. Der bydes på alt fra krebsegilde, Dom Pérignon smagning, 9-retters dessertmenu til DM i sommelier med mere. Det er Tivolis største satsning denne sommer. I åbningsweekenden byder der blandt andet på smørrebrødsfestival samt udstilling af traktorer.

Tivoli og Nimb sætter fokus på vin, især den danske vin, hvor der vil være blindsmagning med nogle af landets dygtigste sommeliers, vin-workshops og masser af mulighed for selv at smage noget af den bedste vin, Danmark og danske vinmagere kan byde på.

- Samarbejdet med Tivoli betyder, at landbruget kan komme tættere på danskerne. Corona har gjort det sværere at invitere folk på landet, men med dette samarbejde åbner vi op for en moderne høstfest, hvor vi sammen kan glæde os over kvalitetsfødevarer og rejsen fra jord til bord, fortæller Anne Arhung, adminsterende direktør i Landbrug & Fødevare.

- I samarbejde med Landbrug & Fødevarer har vi nu taget hul på sommerens største og måske mest mangfoldige Mad & Vin Festival i København, når land møder by i Tivoli. Vi vil gerne vise gæsterne, at produkter fra dansk landbrug er i verdensklasse, samtidig med at velsmagende mad ikke koster en bondegård. Vi håber mødet mellem land og by vil give vores gæster en ekstraordinær oplevelse. De mange traktorer fil i hvert fald manges øjne på stilke, fortæller Torben Plank, pressechef hos Tivoli.

rich-media-1
rich-media-2