Mariendal har overtaget FL Teknik, der specialiserer sig inden for fødevareindustrien, landbrug, tekniske anlæg og brovægte.

Det skriver Mariendal i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med opkøbet investerer Mariendal i fremtiden og tager et skridt mod at kunne tilbyde kunderne den komplette løsning inden for automation og styring af tekniske anlæg, skriver Mariendal.

Administrerende direktør for Mariendal, Keld Ramlov, glæder sig over opkøbet.

- Vi er stolte af opkøbet, og at der selv i mørke coronatider er lys forrude. Det er vigtigt at have fokus på at se mulighederne, og det er faktisk kendetegnende for Mariendal, at vi altid ser fremad og har fokus på vækst, siger han.

FL Teknik specialiserer sig inden for PLC-programmering og styringsanlæg til blandt andet landbrug og industri. Både Mariendal og FL Teknik råder over eltavlefabrikker og udvider derfor også på denne front.

- Opkøbet af FL Teknik er et led i en større strategiplan, hvor der skal mere fokus på vores specialer. Vi har i mange år haft fokus på automation og styringer og leveret mange automatiske procesanlæg til industrien. Nu får vi endnu større volumen. Det er et match, som vi simpelthen ikke kan undvære., udtaler Johan Ungermann Poulsen, Direktør ved Mariendal.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- FL Teknik kommer med nogle virkelig stærke kompetencer og stor know-how inden for automationsbranchen, som i samspil med vores specialer vil kunne sikre, at kunderne fremover kan få den komplette løsning ét sted", siger Johan Ungermann Poulsen.

Forbliver separat selskab

FL Teknik forbliver et separat selskab under Mariendal. Det har været vigtigt for tidligere ejer af FL Teknik, Frank Linnemann, at medarbejderne og kunderne stadig er en del af FL Teknik, og at kunderne fortsat kan serviceres på samme måde som før.

- Jeg startede min virksomhed op i en garage i sin tid, og mine medarbejdere og kunder har været utrolige loyale. Derfor har det vigtigste for mig været at finde en virksomhed, hvor samarbejdet og relationen har været god fra starten. Tillid betyder mest, og Mariendal er en virksomhed, som man kan stole på, siger Frank Linnemann.