I slutningen af august kan man komme til Landbrug på plænen i Tivoli, hvor en orange Valtra blandt andet udstilles.

Med aflysninger på stribe som følge af corona-restriktioner har der ikke været mange muligheder for at udstille og fremvise maskiner i Danmark.

Men i slutningen af august bliver det muligt at opleve nogle af landets traktorgiganter, når Tivoli og Landbrug & Fødevarer 29. og 30. august holder Landbrug på plænen.

Det skriver Valtra i en pressemeddelelse.

Oplev orange Valtra

Til Landbrug på plænen, som foregår i Tivoli, kan man blandt andet opleve en orange Valtra T234D med læderkabine, hvor interesserede kan komme op og sidde i traktoren.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi glæder os til at komme ud blandt interesserede igen med vores maskiner. Der har ikke været mange anledninger henover sommeren til at have den fysiske kontakt, derfor bliver det rigtig dejligt at komme ud med maskinerne igen, og så gør det da slet ikke noget, at det er med en så prominent placering som plænen i Tivoli, siger Jimmi Ravnborg, sales manager hos Valtra, i pressemeddelelsen.

- Lige nu arbejder hele landbruget på højtryk for at høste årets udbytter. Det betyder mange timer i enten en traktor eller mejetærsker ude i markerne. Nu flytter vi landmandens hverdag til byen, hvor vi forhåbentlig kan vi bidrage til at føre landbruget og hverdagen derude tættere på byen til de mennesker, der måske kun har oplevet traktorerne ved at køre bag ved dem på landevejen eller kørende på markerne, siger han.

Landbrug på plænen arrangeres af Dansk Maskinhandlerforeningen og er en del af en større mad- og vinfestival. Festivalen har en ambition om at skabe bedre forbindelse mellem landmænd, forbrugere og kokke.