I dag tiltræder Arne Spejlborg stillingen som Danish Agro Machinerys nye servicechef.

Mandag d. 17. august tiltræder Arne Spejlborg stillingen som Danish Agro Machinerys nye servicechef for traktorer og høstmaskiner.

Arne Spejlborg kommer fra stillingen som National Sales Manager for Valtra i Agco Danmark A/S. Tidligere har Arne Spejlborg været servicechef for Valtra traktorer i Danmark for LMB Danmark A/S, og før dette serviceinspektør for Valtra hos Valtra Danmark A/S.

- Jeg ser frem til at indgå i serviceteamet hos Claas i Fredericia, hvor professionalisme og mange års erfaring indenfor produkt, teknik og eftermarkedet er grundstenene i serviceafdelingen hos Claas. Det er en stærk og synlig serviceorganisation, som har en tæt relation til Claas i Tyskland, hvilket gør at Claas i Danmark står rigtig stærkt. De har nemlig for øje, hvilke betydning og værdi det skaber for kunden når der er "kort" afstand fra dem til producenten. Denne synlighed og gennemskuelighed avler troværdighed, og er vigtige områder jeg vil bidrage til fortsat skal prioriteres og plejes.

Danish Agro Machinerys direktør Michael Husfeldt ser tiltrædelsen af en ny servicechef for traktorer og høstmaskiner som en styrke til serviceafdelingen - både nu og i fremtiden. Michael Husfeldt udtaler:

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Dansk landbrug har altid været langt fremme teknologisk, og det er en udvikling, som vil fortsætte. Samtidig med at landbrugene bliver større bliver maskinerne også mere avanceret. Det sætter selvfølgelig nogle krav fra kunderne, hvor det er afgørende at kunne imødekomme disse behov og altid kunne yde den service og support, der kræves

Om Arne Spejlborg

Arne Spejlborg er 47 år og kommer med solid service- og salgserfaring indenfor maskinbranchen.

Privat er han gift med Karen, som han har børnene Nete 16 år, Karla 12 år og Oskar 10 år med. Familien er bosat på en landejendom i Højen ved Vejle.