Statsministeriet har indkaldt til pressemøde vedrørende pensionsudspillet. Det kommer til at foregå på Danish Crowns slagteri i Horsens.

Tirsdag eftermiddag kan regeringen præsentere sit længe ventede udspil til en ret til tidlig pension, skriver bt.dk.

Det skriver statsminister Mette Frederiksen (S), finansminister Nicolai Wammen (S), skatteminister Morten Bødskov (S) og beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) mandag i en kronik i avisen Danmark.

- Regeringens opbakning til velfærdsaftalen byggede blandt andet på muligheden for at gå på efterløn. Men siden vi indgik aftalen, er efterlønnen blevet kraftigt forringet, skriver de fire ministre i avisen Danmark.

- Det har skabt uretfærdigheder, som vi har et ansvar for at gøre noget ved. Derfor vil vi tirsdag præsentere en ret til tidlig pension, som vi lovede danskerne forud for folketingsvalget sidste år.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

I en pressemeddelelse fra Statsministeriet oplyses det, at udspillet bliver præsenteret tirsdag klokken 13.00 på Danish Crowns slagteri i Horsens.

En ret til tidlig folkepension for nedslidte og folk, der har været længst tid på arbejdsmarkedet, var Socialdemokratiets store mærkesag under valgkampen sidste år, skriver bt.dk.