Jesper Adler fra Odsherred giver danske turister mulighed for at overnatte i en specialindrettet grisehytte.

Faremarken hos den økologiske griseleverandør Jesper Adler har haft et par ekstra besøgende henover sommeren, skriver Friland.

- Vi åbnede op for overnatninger ved faremarken i starten af sommerferien, hvor vi havde et par bookninger. Så fik TV2 Øst og P4 nys om hytten også tog det ellers fart, siger Jesper Adler og fortæller, at hytten har været booket hver dag siden.

Oplysning om dyrene

De besøgende bor i en specialindrettet grisehytte, der er både isoleret, har indlagt strøm, terrasse og selvfølgelig er udsmykket med Friland Økologi folie.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det er virkelig en god oplevelse for de besøgende, men da vores grise jo er produktionsdyr, får gæsterne selvfølgelig en grundig introduktion inden opholdet. Grisene må ikke fodres, og der må ikke indtages mad udenfor hytten. Men jeg håber, at sådan et besøg medvirker til, at de besøgende oplever, at denne produktionsform ikke er så tosset endda, og vælger vores kød fra køledisken, siger han.

Tilfreds med projektet

Hos Friland, der har leveret den specialindrettede hytte, er man også godt tilfreds med projektet hos Jesper.

- Pressedækningen og omtalen på de sociale medier har været overvældende. Vi overvejer kraftigt, om det er et projekt, der kan udvides til andre leverandører flere steder i landet, siger Kasper Frank Christensen, der er kommunikations- og presseansvarlig hos Friland men oplyser at det først kan realiseres i 2021.