De danske John Deere forhandlere, Semler Agro og Herborg, som er en del af Semler Agro, har indgået en aftale om en stor, fælles stand på Agromek.

De grønne traktorer og maskiner fra John Deere er klar til Agromek 2021. For direktør Keld Andersen fra Herborg er det nærmest en tradition at deltage på Agromek, og denne gang bliver det noget ganske særligt.

- Vi ser alle frem til at møde vores kunder på messen efter et år, hvor alle dyrskuer har været aflyst. Vi deltager på dyrskuerne for at møde vores kunder, hvilket ikke har været en mulighed i år, siger Keld Andersen i en pressemeddelelse.

- Foruden at møde nuværende og potentielle kunder forventer vi at kunne præsentere et par John Deere nyheder, som vi dog ikke kan præcisere nærmere på nuværende tidspunkt, siger Keld Andersen.

Ud over John Deeres traktorer vil Semler Agro og Herborg også præsentere programpaletten med mejetærskere, marksprøjter med mere til landbruget - samt en række maskiner til den grønne sektor.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Kunderne vil selvfølgelig også få mulighed for at se et udvalg af Väderstads så- og jordbearbejdningsmaskiner, Kramer hjul- og teleskoplæssere, Sulky gødningsspredere og Peecon fodervogne, siger Keld Andersen.

Står bag bustransport

Kunder fra Sjælland og Lolland-Falster vil få mulighed for at blive transporteret med bus til Agromek, da Semler Agro og Herborg i fællesskab med Agromek tilbyder bustransport.

Agromeks formand, administrerende direktør Sten Andersen, Dan Egtved A/S, glæder sig over, at de to maskinforretninger har valgt at udstille på en stor fælles stand på Agromek.

- Traktorer er altid et godt trækplaster for både unge og ældre. Derfor er det dejligt, at John Deeres maskiner igen præsenteres stort med en bred pallette af produkter, siger Sten Andersen.

Agromek 2021 holdes fra tirsdag den 19. januar til fredag den 22. januar 2021.