Fødevareminister Mogens Jensen åbner næste års jubilæumsmesse.

Mogens Jensen deltager på NutriFair 2021, hvor han vil åbne messen onsdag den 21. januar i andledning af NutriFairs 10-års jubilæum, skriver arrangørerne af NutriFair i en pressemeddelelse.

Fødevareministeren fortæller følgende om sin deltagelse på NutriFair 2021:

- Vi har brug for et landbrug og en husdyrproduktion, der er i konstant udvikling, når vi skal løse de udfordringer, vi står overfor, som for eksempel klimaaftryk og ammoniaktrykket. Det skal ske, uden at vi mister konkurrenceevnen, da det vil betyde, at produktionen flytter et andet sted hen, siger fødevareminister Mogens Jensen.

- Her er messer som NutriFair vigtige fora for at imødekomme udviklingen i fællesskab og diskutere de udfordringer, vi står overfor samt kan få inspiration til løsninger, siger ministeren.

- Vi så for nylig vigtigheden af landbrug- og fødevaresektoren under Coronakrisen. Selv da landet var lukket helt ned, producerede landbruget og eksporterede til hele verden. Det viser også, at der er afsætning på de varer vi producerer i Danmark, der er af høj kvalitet med fokus på dyrevelfærd, klimaaftryk og sporbarhed, siger Mogens Jensen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Mogens Jensen rose den indsats landbruget har lagt i coronakrisen.

- Erhvervet har vist, hvor vigtigt landbruget er for Danmark, og at vi har en stærk eksport af danske produkter, siger han.