Legat til EUX-elev Thomas Nyrup Jepsen, Erhvervsskolerne Aars, udlært hos Bejstrup Maskinstation A/S.

Legatet gives til en EUX-elev, som med sin adfærd, sin flid og sit væsen har formået at præstere en stor faglig udvikling gennem sin uddannelsestid.  Kendetegnende for præstationen er en betydelig udvikling over perioden.

Livet som EUX-elev kan være meget krævende med både store boglige mål på den gymnasiale del og høje faglige krav på erhvervsuddannelsen.

Det er kendetegnende for EUX-uddannelsen, at den studerende må have meget brede kompetencer. Når man kommer fra folkeskolen og starter på uddannelsen kan man være usikker på, om man er god nok til at kunne gennemføre og få huen på til sidst.

På trods af en vis usikkerhed i starten har årets modtager gennem sin ihærdighed og en voksende tro på egne evner formået stødt og roligt at forbedre sig fagligt gennem hele sin uddannelsestid. På baggrund af modne overvejelser har han har i stigende grad dedikeret sig sine studier, hvilket har været med til at danne grundlaget for, at han i dag er en EUX-student med flere rigtigt gode resultater på eksamenspapiret og med en veludviklet evne både for at studere og for at udøve sit håndværk.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce