Medstifter af larve- og insektvirksomheden Enorm i Østjylland Lasse Hinrichsen har opsagt sin stilling som udviklingsdirektør og udtræder af bestyrelsen.

Lasse Hinrichsen forlader Enorm, som han hidtil har stået i spidsen for sammen med Jane Lind Sam og Carsten Lind Pedersen, men han beholder sin ejerandel på fem en halv procent.
Fire år efter han stiftede den ambitiøse insektvirksomhed Enorm er iværksætteren Lasse Hinrichsen nu på vej ud af branchen, skriver Food Supply.

- Det er meget udramatisk. Lasse vil bare gerne prøve noget andet, siger Jane Lind Sam, direktør i Enorm.

Jane Lind Sam kom ind i firmaets ledelse og ejerkreds, da hendes far, Carsten Lind Pedersen, i efteråret 2016 købte majoriteten i det dengang ny-etablerede insekt-foretagende.

I dag ejer Carsten Lind Pedersen aktiemajoriteten i virksomheden, Jane Lind Sam ejer sammen med sine to søstre hver fem en halv procent, mens to eksterne investorer til sammen ejer 20 procent.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Enorm laver dels snackbars baseret på insekter og er i fuld gang med at udvikle en storproduktion af insektmel til i første omgang fiskefoder.

- Vi er på udkig efter en nye medarbejder efter sommerferien. Vi går efter en mere faglig profil til stillingen, det kan for eksempel være en biolog, fortæller Jane Lind Sam.