Staulund Maskinhandel holder stor flytte-auktion i weekenden med 700 nummer under hammeren.

Det er femte gang, at Jysk Auktion afholder net-auktion for Staulund Maskinhandel i kommende weekend.

- Det bliver med 700 nummer under hammeren på auktionen, primært med maskiner fra Midtthy Maskinstation samt en grøntsagsproducent, men også med mange andre maskiner, fortæller Peter Jensen, medindehaver af Staulund Maskinhandel, som ser frem til søndags net-auktion, som samtidigt er en flytte auktion for den midtjyske maskinhandel.

Staulund Maskinhandel flytter lokaler fra Haderup til Karup, primært på grund af større kontor- og værkstedsfaciliteter samt generelt pladsmanglen til maskiner.

Foruden Peter Jensen, drives Staulund Maskinhandel også af Preben Jensen, og sammen driver de maskinhandlen med især fokus på brugte maskiner.

rich-media-1
Et udvalg af maskinerne fra Midtthy Maskinstation, som søndag kommer på online auktion.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Corona-auktion hitter

- Vi holder gennemgang af maskinerne i morgen, fredag den 3. juli, naturligvis med de fornødne Corona-forholdsregler, men vi forventer, at der dagen igennem vil komme cirka et par hundred interesserede, fortæller Peter Jensen, som påpeger, at net-auktionen ikke er noget man har fundet på i forbindelse med Corona-situationen.

- Vi begyndte med den første net-auktion igennem Jysk Auktion tilbage i 2017, og vi ser det som en rigtig god mulighed for, at man i fred og ro kan sidde hjemme og byde på netop den maskine, som man er interesseret i, fortæller Peter Jensen.

Den online aktion afholdes fra klokken 18 søndag aften.

- Det passer lige med at man kan få spist tidligt, og derefter sætte sig med en stor skål slik foran computeren, og er klar til auktionen.

rich-media-2
Pladsen ved Staulund Maskinhandel er ved at være godt fyldt op med maskinerne til weekendens auktion.