Journalist Morten Damsgaard, Maskinbladet, vandt Runner-Up-prisen i den internationale IFAJ Star Prize-konkurrence for Digitale Medier i konkurrence med bidrag fra fire kontinenter.

Ved den nyligt afholdte verdenskongres for landbrugsjournalister i organisationen International Federation of Agricultural Journalists, IFAJ, som på grund af corona-situationen netop er blev et afviklet som en digital konference, vandt Maskinbladets journalist, Morten Damsgaard Runner-Up-prisen i IFAJ Star Prize-konkurrence for Digitale Medier.

Der var bidrag fra fire kontinenter, som dommerpanelet gennemgik, inden de to vinderbidrag kunne udpeges. Vinderen blev australske Brett Worthington fra Australian Broadcasting Corporation med bidraget "Popping Prosecco's Bubble", mens Morten Damsgaards bidrag "Når præcisionslandbrug bliver dagligdag" som nævnt vandt Runner Up-prisen - det vil sige andenprisen.

Morten Damsgaards bidrag vandt for nylig konkurrencen i den danske forening for fødevare- og landbrugsjournalister og kom dermed til at repræsentere dansk landbrugsjournalistik i den internationale konkurrence.

Den internationale dommerkommentar til Morten Damsgaards bidrag lød: "Godt præsenteret med excellent brug af dynamisk video, tekst og foto.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Dommerne var tre kendte landbrugsjournalister fra Australien, Canada og England.

Læs om konkurrencen og vinderbidragene her, hvor der også er link til artiklerne.