S.D Kjærsgaards sjællands-afdeling er i fuld drift og montørerne er blevet taget godt i mod hos de sjællandske Case IH brugere, skriver S.D. Kjærsgaard i en pressemeddelelse.

I udstillingen på Metalgangen 25 i Karlslunde står Case IH traktorer og mejetærskere side om side med Case rendegravere og læssemaskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nu bliver Sjælland også startskuddet på SDK's nyeste service tiltag - de mobile høstlagre som skal sikre Case IH kunder i en travl høstperiode.

- Mange i branchen taler om at være tæt på kunden. Hos SDK taler vi ikke kun om det, her er vi det. Vore servicebiler er små rullende reservedelslagre og med de nye mobile containere, har vi nu et bufferlager, hvor landmænd har mulighed for at hente reservedele i de tilfælde, hvor det er nødvendigt. Ingen der køre Case IH, kommer til at holde stille længere tid end allerhøjst nødvendigt, fortæller reservedelsspecialist SDK Sjælland Jacob Thomsen.

Det nye tiltag vækker begejstring hos den nye Mr. Case IH på Sjælland, SDK sælger Peter Møller, som kører landevejene tynde for at besøge landmændene.

- Som landets største Case IH forhandler har vi i forvejen mulighed for at tilbyde vore kunder en række fordele som gode indkøbsbetingelser, serviceaftaler styret med GPS og et stærkt service-setup. De nye mobile høst-lagre er et udtryk for, at vi hele tiden prøver at imødegå vore kunders behov og at være innovative på området. Både salg og eftermarked er på hjul, så bare ring, så kommer vi gerne forbi, fortæller Peter Møller.

Det er ikke kun de sjællandske landmænd, der kommer til at nyde godt af det nye tiltag men også i Østjylland, hvor en container også er stationeret i SDK Hornslet, skriver SDK i pressemeddelelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- I de fleste tilfælde har montørerne delene med i bilen og kan dermed løse opgaven uden at skulle forbi et reservedelslager. Montørerne får delene leveret på deres hjemadresse, så servicebilerne bliver genopfyldt løbende. Som alternativ kan reservedelene blive leveret direkte hos kunden - enten via nat levering, eller i akutte tilfælde med en af de mange SDK servicebiler. De nye mobile høstlagre er endnu et tiltag i rækken med dét formål at give landmændene tryghed, så de kan koncentrere sig om markerne, fortæller SDK sælger i Hornslet Claus Sommer.