Kragmann og Maskinpartner har indgået en ny aftale med Gehl importøren Stenderup A/S om salg og service af Gehls læssemaskiner.

Kragmann og Maskinpartner har indgået aftale med Gehl importøren Stenderup A/S om, at de i fremtiden skal sælge og servicere Gehls program af Amerikanske læssemaskiner i deres respektive områder, skriver Stenderup i en pressemeddelelse.

Samarbejdet er lavet for såvel at styrke Gehls position i trekantområdet samt Fyn og for at udvide produktprogrammet i de to forretninger. At det sker samtidigt, hænger til dels sammen med Kragmanns opkøb af Maskinpartner for et lille halvt år siden.

De to nye forhandlere ser frem til samarbejdet og salgspersonalet har været på besøg ved Stenderup for at se og prøve det brede produktprogram. Hos Stenderup A/S udtaler adm. Direktør Troels Jensen:

- Vi er glade for at kunne byde en ny forhandler velkommen. Vi ser frem til at styrke vores position i trekantområdet samt på Fyn.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Maskinpartner har indtil årsskiftet været Giant forhandler, men ser frem til at komme i gang med salget af Gehl maskinerne. I samme omgang er salgsstyrken udvidet med to nye sælgere - Rasmus Juul Jensen og Ole Krag Hansen. Rasmus Juul Jensen er udlært montør ved Kragmann og Ole krag Hansen kommer fra en lignede stilling som salgskonsulent.

Specielt det, at Gehl maskinerne er så godt udstyret fra fabrikken, er noget, der tiltaler meget.

Der er håndgas og kørepedal i alle de små knækstyrrede modeller, som gør, at montage af et oliedrevet redskab, kan ske uden yderligere ombygning af hydrauliksystemet.

Der er et stort olieflow til rådighed - for eksempel kan en AL340 levere 45 l. olie i minuttet. Det er for øvrigt en maskine, som kan leveres med kabine, og stadig holder sig under 2,4 t.

Alle de knækstyrede modeller har 100% spær på begge aksler.

Programmet omfatter læssemaskiner fra 1300 kg og op til 8500 kg.