Godt hjulpet af svinenoteringen har det kun halvandet år gamle Danish Pig Genetics scoret 24 millioner på den primære drift.

Danish Pig Genetics har i det første regnskabsår realiseret et EBIDTA på 24 millioner kroner. Samtidig viser balancen en soliditetsgrad på 73 procent.

- Der er tale om et godt regnskab. Aktiviteter og indtjening i regnskabsåret er drevet af stigende markedsandele både i Danmark og i udlandet. Vores ambitiøse avlsprogram og stærke partnerkreds har skabt en solid kundetilgang og en kraftig efterspørgsel, som er påvirket positivt af den stigende slagtesvinsnotering i branchen gennem året. Vi er tilfredse med resultatet og ser det som en bekræftelse af vores position på det globale marked for svinegenetik, forklarer Lars Dall, Direktør for Danish Pig Genetics.

Danish Pig Genetics blev etableret for halvandet år siden og har siden investeret i forskning af genetisk avlsfremgang samt fornyelse avlsprogrammet for at tilkæmpe sig en position som samarbejdspartner for både danske og udenlandske svineproducenter.

Virksomheden har blandt andet investeret i 270 foderstationer, som tester foderudnyttelse direkte i avlsbesætningerne og dermed kan teste tre gange så mange avlsgrise end i det tidligere system.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce