Et slagteri i Storbritannien er nu også ramt af corona og har derfor valgt at lukke ned for en periode.

I både Tyskland, Frankrig og USA er slagterier hårdt ramt at covid-19. Nu er turen også kommet til tre fødevareproducenter i Storbritannien, som har lukket fabrikkerne ned, skriver The Guardian.

Supermarkedskoncenen Asda, der producerer bacon på en fabrik i West Yorkshire er ramt, Derudover er også 2 Sisters Food Group, der levere kyllinger, lukket samt Rowan Foods, der leverer fødevarer til britiske supermarkeder.

I Storbritianien har fagforeningen Unite advaret om risikoen for udbrud i kødindustrien flere gange. Den ledende medarbejder Bey Clarkson mener, at fabrikkerne har store problemer med de ansattes sundhed og sikkerhed.

- Fagforeningen har været i kontakt med ledelsen på alle de tre lukkede fabrikker og krævet, at medarbejderne først vender tilbage på arbejde, når det sikkert, og når yderligere udbrud kan undgås, siger Bev Clarkson ifølge The Guardian.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Storbritannien er det land i verden, der har registreret tredjeflest coronarelaterede dødsfald. Ifølge Johns Hopkins University er over 42.000 mennesker døde med coronavirus i landet, skriver tv2.dk.