Veganerpartiet har ifølge den nyeste opgørelse fra Social- og Indenrigsministeriet 15.397 godkendte vælgererklæringer.

Veganerpartiet vil i Folketinget, og de er på gaden igen: - Vi mangler kun de sidste 23 procent, lyder det fra partiet, som nu igen indsamler vælgererklæringer efter at det offentlige rum har været lukket siden den 12. marts.

Der er netop oprettet 32 indsamlingsbegivenheder i København, og de fire storkredse Østjylland, Vestjylland, Fyn og Sjælland har også fået indsamlinger i kalenderen igen.

- Vores frivillige har ventet spændt på igen at kunne komme ud og tale med borgerne og få os i mål med vælgererklæringerne, udtaler Michael Monberg, forperson for Veganerpartiet.

Veganerpartiet har ifølge den nyeste opgørelse fra Social- og Indenrigsministeriet 15.397 godkendte vælgererklæringer. Ifølge egne opgørelser er tallet nu over 15.540, og de er dermed 77 procent i mål forud for Folketingsvalget i 2023.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

En vælgererklæring holder i 18 måneder. Veganerpartiets første indsamlede vælgererklæringer er derfor begyndt at løbe ud. Partiet mistede derfor næsten omkring 1000 vælgererklæringer i maj måned. Det er dog lykkes dem at indhente det tabte og kommet tættere på målet. De har efter egne opgørelser næsten 16.000 støttetilkendegivelser, som stadig venter på at blive bekræftet i borgerens e-boks.