Lemken stopper fra udgangen af 2020 produktionen af sprøjter, og sætter fokus på mekanisk ukrudtsbekæmpelse plus selektiv afgrødepleje.

Lemken har efter mere end 10 år med produktion af marksprøjter, valgt at stoppe produktionen. Produktionen stopper ved udgangen af 2020, og der vil fremover blive sat mere fokus på blandt andet mekanisk ukrudtsbekæmpelse i forbindelse med båndsprøjtning eller spotsprøjtning.

- Efter mere end 10 år, i dette segment, har vi ikke nået en markedsrelevant størrelse. De juridiske krav på hvert af vores markeder øges og bliver mere og mere forskellige. Dette betyder, at der ikke findes én enkelt Lemken sprøjte-standard, der kan opfylde vores kvalitetsstandarder og forskellige kundepræferencer, som vi kunne opnå et tilfredsstillende produktionsflow med. Selvom vi introducerede flere fremtidsfokuserede nye modeller på det sidste Agritechnica, og vores team er ekstremt motiveret af den gode modtagelse, vælger vi dette øjeblik at bryde fra vores marksprøjtning-program på en ansvarlig måde, forklarer administrerende direktør Anthony van der Ley.