eServices hos Landia reducerer omkostningerne med op til 90%.

Et positivt udkomme af de begrænsninger, som er forårsaget af den globale pandemi, er online services i forbindelse med opstart af projekter. I mange tilfælde kan tidsforbruget reduceres med op til 90 procent, skriver Landia i en pressemeddelelse.

- Online services bliver muligvis ikke den nye normale, siger salgsdirektør Thorkild Maagaard og fortsætter:

- Men vores nye eService er kommet for at blive. Faktisk ser vi ingen begrænsninger for, hvad vi kan tilbyde vores kunder online. Alt hvad de har brug for, er en smartphone og en internetforbindelse.

- Før nedlukningen ville vi have været nødt til at sende en commissioning engineer ud i verden. Som eksempel er et projekt i Hong Kong: Vi har den fordel, at vi har et team i Shanghai, som kan håndtere opgaven i den del af verden. Omkostningerne ville stadig have været omkring 3.000 Euro for et besøg omfattende:

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Kontrol før opstart (tørtest?).

- Kontrol efter opstart (vådtest).

- Uddannelse af servicepersonale på anlægget.

- Skulle vi sende en af ​​vores ingeniører fra fabrikken i Danmark, ville omkostningerne have været over 5.000 euro. Uanset hvad så er det med eService kun en brøkdel af omkostningerne, fortæller Thorkild Maagaard.

Der spares også tid som følge af hurtigere planlægning. Ved fysisk tilstedeværelse skal der bookes fly, hotel og så videre - alt skal planlægges uger i forvejen. Nu kan virksomheden være klar med kun timers varsel.

- Og ja, hvorfor har vi ikke har gjort det før?, fortsætter Thorkild Maagaard.

- Vi vil gerne indrømme, at nedlukningen tvang os til at tænke anderledes. Jo mere vi undersøgte, hvad vi kunne tilbyde, jo flere muligheder så vi for at understøtte vores globale forretning - muligheder der betyder færre flyrejser og dermed en reduceret belastning af miljøet .

Der er kun små udfordringer som; forskellige tidszoner hvilket de på Landia allerede er vant til, samt der er steder, med ustabil internetforbindelse. Men der kan en video laves og sendes.

- Naturligvis ser vi alle frem til igen at at møde vores kunder og dem vi arbejder med, siger Thorkild

- Men vi ønsker at udvide vores nye Landia eServices til uddannelse af servicefolk, problemløsning af tekniske karakter, overvågning af reparationer samt årlige inspektioner. En betydelig del af den måde, vi driver forretning på, er nu ændret.