Dette års International Food Contest (IFC) i MCH Herning Messecenter aflyses på grund af covid-19.

- Med de kendte restriktioner for begrænsning af covid19-smitte ser vi os desværre ikke i stand til at gennemføre IFC 2020. Derfor har vi besluttet at aflyse arrangementet og melde det ud allerede nu - ikke mindst af hensyn til vores samarbejdspartnere, mejerierne, vores crew/kittelfolk og de faglige dommere. Vi foretrækker at være på den sikre side, og ser frem til at komme stærkt igen i 2021. ‘Better safe than sorry", fortæller Søren Jensen, formand for IFC's udstillingsudvalg til mejeri.dk.

Efter planen skulle IFC 2020 være fundet sted den 29. september til 1. oktober. Søren Jensen understreger dog, at planen er at vende stærkt tilbage i 2021.

- Nu retter vi blikket fremad og sætter fuldt fokus på at få skabt en spændende og faglig relevant brancheevent til næste år, siger Søren Jensen til mejeri.dk.

International Food Contest arrangeres i et samarbejde mellem Mejeriforeningen, Foreningen af mejeriledere og funktionærer, Foreningen Danmarks Privatmejerier samt Dansk Oste- og Smørforening.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce