Det er en velkendt skikkelse for de fynske landmænd, der nu har fået overdraget stafetten og skal være afdelingsleder for Semler Agros eneste fynske afdeling på Rolundvej i Odense.
39-årige Allan Jensen, der tilbage i 2012 som værkfører var med til at starte afdelingen op helt fra bunden, og siden i 2014 har været lokationsansvarlig på matriklen, får fremover nu det formelle ansvar for det 27 mand store team i Odense. En stilling og et ansvar han er utrolig stolt over.

- Der er i løbet af det sidste år sket rigtig mange spændende ting. Både i Semler Agro, men også for det danske landbrug. Som tingene bliver mere krævende og specialiserede, har vi også haft behov for at ændre vores struktur, så den understøtter landmandens ændrede hverdag. Det har vi også skulle omstille os til, og jeg synes, vi har fundet en god løsning, hvor vi får lettere ved at være landmandens lokale maskinhandel samtidig med, vi kan drage nytte af Semler Agros stordriftsfordele, siger Allan Jensen, afdelingsleder for Semler Agro i Odense.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fyns lokale maskinhandel

Semler Agro i Odense har ansvar for hele Fyn og de omkringliggende øer, der består af godt og vel 400 landmænd. Allan refererer til Semler Agros Driftsdirektør, mens det daglige og lokale ansvar for service, reservedele og kunder, varetages fremadrettet af Allan Jensen. Med den nye struktur vil Semler Agro i Odense nu være endnu tættere på den lokale, fynske landmand.

- Jeg har været i Semler Agro i Odense siden 2014, og gradvist har vi kunnet mærke et øget behov for en lokalkendt leder med lokalt ansvar. Én der er lokalt til stede og kan hjælpe landmanden, når han eller hun har brug for det - og som kender deres udfordringer, siger Allan Jensen og fortsætter:

- Mit job som afdelingsleder vil derfor langt hen ad vejen bestå i at skabe og vedligeholde en god dialog med alle de lokale landmænd, så vi fortsat kan være den foretrukne samarbejdspartner. Der skal være en direkte kontakt, så de altid kan få en nærværende service, der passer til deres specifikke behov.