Ifølge Teknik- og miljøforvaltningen i Københavns Kommune kan tilladelsen til udledning af spildevand i Øresund ikke trækkes tilbage.

Tilladelsen til udledning af 290.000 kubikmeter spildevand i Øresund kan ikke umiddelbart trækkes tilbage, skriver tv2.dk.

Sådan lyder det i et notat, som Teknik- og miljøforvaltningen i Københavns Kommune har udarbejdet til teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen.

Udledningen skulle først være begyndt søndag morgen, men efter kritik fra diverse organisationer og politikere blev det rykket 24 timer frem. Søndag eftermiddag blev det så udskudt endnu en gang - til efteråret. Det kan du læse mere om her.

Mandag eftermiddag skal teknik- og miljøudvalget drøfte sagen, og det er altså forinden, at notatet om, at tilladelsen ikke kan trækkes tilbage, er blevet givet til Ninna Hedeager Olsen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Ifølge tv2.dk er det forsyningsselskabet Hofor, der har fået tilladelsen fra embedsmændene i kommunen. Hvis tilladelsen skal trækkes tilbage, forudsætter det ifølge forvaltningen, at der var begået fejl. Det er der efter embedsmændenes vurdering ikke.