Den danske Weidemann-importør og -forhandler, Stemas A/S, opruster salgsindsatsen i Nordjylland kraftigt. Det sker efter, at firmaets mangeårige underforhandler, Hjallerup Maskinforretning, gik konkurs i marts. Nu har Stemas etableret et demo-center klos op ad Nordjyske Motorvej ved Nørresundby, og firmaet er tillige på vej med ikke én, men to nordjyske Weidemann-forhandlere, skriver Stemas i en pressemeddelelse.

- Der gik ikke mange dage, fra Hjallerups konkurs, til det begyndte at strømme ind med henvendelser fra Nordjyske kunder. Heldigvis har vi hele tiden haft en montør med servicevogn i området og har kunnet byde på uændret service. Men vi vil naturligvis gerne være helt tilstede i Nordjylland. Derfor har vi lavet en demo-afdeling, som det er planen at bemande på en fast ugedag, og ellers vil det være muligt at lave aftale med vores salgsfolk om at se og prøve maskiner også på andre tidspunkter, fortæller salgsdirektør Robert Kjærgaard hos Stemas.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er hovedsagelig et bredt udvalg af nye Weidemann-modeller, Stemas præsenterer på adressen Sundsholmen 37 i Nørresundby. De røde læssemaskiner får dog også selskab af gule Liebherr-maskiner fra Johs. Møllers Maskiner A/S, som Stemas er i tæt familie med. Tillige satser Robert Kjærgaard på at vise aktuelle muligheder fra brugt-sortimentet af Weidemann-maskiner.

Også norske kunder

- Det har allerede vist sig, at beliggenheden ved motorvejen er helt fantastisk. Jeg fornemmer det, som om maskinerne står halvanden meter fra motorvejen, og det bliver virkelig bemærket, siger salgsdirektøren.

Stemas har i øvrigt planer om også at trække norske maskinkunder omkring Nørresundby-afdelingen. Firmaet har også forhandlingen af Weidemann i Norge, og i mange tilfælde vil det være nemt for sydnorske Weidemann-folk at tage hurtigfærgen til Hirtshals og kombinere en maskinsnak med et besøg i Aalborg.

Robert Kjærgaard forudser i øvrigt, at to nye forhandleraftaler vil være på plads inden for kort tid. Stemas har flere gode og seriøse bejlere til opgaven.