Den nordjyske Massey Ferguson forhandler er nu klar med sin første nordjyske lokation samt nye forhandling.

Fra fredag den 1. maj 2020 slår den nordjyske Massey Ferguson-forhandler, Brdr. Thorsen, dørene op til det tidligere Støvring Maskinforretning, som man har overtaget fra dags dato.

- Det drejer sig om bygninger, reservedelslager samt alle medarbejdere, fortæller Kristian Thorsen, medindehaver af Brdr. Thorsen, som han ejer sammen med broren Jørgen Thorsen.

- Vi håber, at kunne melde noget ud om en lokation nord for Limfjorden i løbet af næste uge, fortæller Kristian Thorsen, som endnu ikke har afsluttet aftalen om lokation i Vensyssel. Indtil videre dækkes området af servicebiler.

Kverneland-forhandling

Samtidigt med købet af Støvring Maskinforretning er de også udnævnt til Kverneland i hele forhandler-området.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det betyder, at vi kan tilbyde Kvernelands sortiment af græsmaskiner, jordbearbejdning- såteknik- planteværnsteknik samt gødningsteknik i hele vores område fra Djursland til Skagen, fortæller Kristian Thorsen. 

rich-media-1
Kverneland-forhandlingen omfatter jordbearbejdning, så- og planteværns- samt gødningsteknik og græsmaskiner. Foto: Kveneland.

Brdr. Thorsen overtager Kverneland-forhandlingen efter det tidligere Hjallerup Maskinforretning, og Kverneland i Danmark ser samarbejdet med Brdr. Thorsen som et naturligt skridt til at være en del af forretningen, da en del tidligere Hjallerup-ansatte, med kendskab til Kverneland er ansat hos til Brdr. Thorsen.

Kverneland fortæller, at Nimtofte og Støvring i første omgang bliver udsalgssteder for Kverneland, og indtil Brdr. Thorsen er på plads i Vendsyssel, bliver området nord for Limfjorden dækket af servicebiler.

- Vi føler Kverneland er et rigtigt godt match, og Kvernelands produkter passer godt til vores øvrige produkter fra Massey Ferguson, fortæller Kristian Thorsen.

- Det er en fornøjelse at skulle samarbejde med en forhandler, der har den brede erfaring fra landbruget, og som allerede har vist sig som en dygtig og pålidelig forretning, fortæller Preben Kjær Hjort, salgschef hos Kverneland for det nordjyske område.