Det er ikke helt tilfældigt, at Brøns Group får importen af landbrugsudstyr fra JCB

- Det er en ære at få importen af JCB-maskiner til landbruget i Danmark. Her er tale om luksusbilernes svar på landbrugsmaskiner, og med paletten af de tre brands, vi importerer, så opfylder vi landbrugets behov for alle typer moderne maskiner. Det er det perfekte match, fortæller Dan Hamann, indehaver og anden generation i Brøns Group.

Han fortæller, at han længe har haft drømmen om landbrugsmaskinerne fra JCB, og har arbejdet målrettet efter det i en årrække.

- Der er så mange ting, som passer godt sammen mellem JCB og Brøns, påpeger Dan Hamann.

- Akkurat som Brøns Group er en familievirksomhed, så er engelske JCB det også - bare i rigtig stor skala. JCB er blandt andet kendt og anerkendt i landbruget for teleskoplæssere, forskellige typer af gummigeden og traktortypen Fastrac.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Det hele startede i 1945, da Joseph Cyril Bamford (heraf navnet JCB) producerede den første tippevogn til landbruget. En million maskiner er for længst rundet, og familien ejer fortsat virksomheden, som nu har 12.000 medarbejdere og 300 maskiner i produktprogrammet.

- Hos JCB ser vi frem til mange års godt samarbejde med Brøns Maskinforretning i Danmark, som både har værdier, der matcher vores, og et setup, som er stærkt i forhold til vores ambitioner om vækst i Danmark. Dansk landbrug er anerkendt i hele verden for dygtighed og høj effektivitet. En effektivitet, som vores innovative maskiner til landbruget kan være med til at understøtte, fortæller Gavin Neate, som har ansvaret for det skandinaviske marked hos JCB.

- JCB er indbegrebet af innovation og højeste kvalitet, som jeg ved, at dansk landbrug sætter stor pris på. Vi glæder os til - sammen med dygtige forhandlere - at være med til at udbrede brandet i Danmark. Det er maskinkvalitet fra øverste hylde, fortæller Dan Hamann, som afslører, at han længe har haft drømmen om at få JCB landbrugsmaskinerne ind i huset.

rich-media-1
JCB teleskoplæssere- og gummigede bliver i fremtiden importeret til landet af Brøns Group.