Den 19. april 2020 var Danish Agro koncernen målet for et målrettet ransomware-angreb, som påvirker dele af koncernens IT-miljø, skriver Danish Agro i en pressemeddelelse.

- Vores produktion og levering af foder, planteværn, gødning og såsæd er delvist påvirket af hændelsen, og angrebet giver os nogle praktiske udfordringer i forhold til bestilling og levering i flere selskaber. Det vil vi gøre alt, hvad vi kan for at løse sammen med vores kunder, udtaler koncernchef Henning Haahr.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Han opfordrer kunderne til at kontakte Danish Agro koncernens selskaber telefonisk eller via email og håber, alle vil have forståelse for at ting kommer til at tage lidt længere tid:

- Vi arbejder på højtryk med teknikere, vores hosting-udbyder og erfarne eksterne IT-specialister på at gendanne IT-systemerne. I mellemtiden vil vi på bedst mulig vis fortsætte med at servicere koncernens kunder.

Virksomheden er i gang med at estimere, hvornår alle IT-systemerne vil være gendannet og oppe at køre igen. Der kommer en ny update, når der er flere oplysninger.