Den trofaste MF-kundekreds i det nordjyske vil komme til at mærke genkendelighed i den nye forhandler, Brdr. Thorsen.

Det har været meget vigtigt for Brdr. Thorsen at skabe genkendelighed hos de nordjyske Massey Ferguson-kunder i det gamle Hjallerup Maskinforretnings område, og derfor er det ifølge Kristian Thorsen glædeligt at aftalen med de 24 tidligere medarbejdere i Hjallerup flytter med over til Brdr. Thorsen.

- Teamet i Hjallerup og Støvring holder sig i Vendsyssel og Temaet i Støvring holder sig syd for Limfjorden, og på den måde håber vi at kan skabe god genkendelighed for de trofaste Massey Ferguson-kunder i det gamle Hjallerup Maskinforretnings område, fortæller Kristian Thorsen, medindehaver af Brdr. Thorsen, som han ejer sammen med broren Jørgen Thorsen.

- Det er meget vigtigt at det er de samme personer, da det ofte drejer sig om personlige relationer, når der købes og serviceres landbrugsmaskiner, fortæller han.

Stort område

Foruden de 24 medarbejdere overtager Brdr. Thorsen også 17 fuld udstyret servicebiler, og sammen med de servicebiler, som Brdr. Thorsen råder over i forvejen, er man tæt på 30 servicebiler, og på den måde godt rustet til at dække det nordjyske område:

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi kan sagtens håndtere det store område med dækning af service, især når vi har de samme dygtige montører, fortæller Kristian Thorsen.

Han fortæller, at man netop nu er i forhandling om lokationer og Støvring med indeholdende reservedeleslager, og ligesådan kigger man efter en lokation i Vendsyssel.

- Vi har flere lokaliteter i spil i begge områder, så lige hvordan det hele falder ud, er det for tidligt at spå om, men det vigtigste er også, at vi har folkene og servicebilerne og på den måde kan håndtere servicedelen af området, som er vigtigste lige nu, påpeger Kristian Thorsen.

Han fortæller også, at man har tre Massey Ferguson sælgere med i det nye område, hvor to af dem følger med fra det tidligere Hjallerup Maskinforretning.