DLG-Feldtage bliver udsat et år. Det bliver til nye datoer, men samme sted i 2021.

DLG-Feldtage 2020 bliver udsat, skriver DLG i en pressemeddelelse. Udstillingen, som skulle have fundet sted i år 16. - 18. juni 2020 på Gut Brockhof i Erwitte / Lippstadt, Nordrhein-Westfalen. Dermed følger DLG anbefalingerne fra dets ekspertrådgiver. Som arrangør af udendørsudstillingen overholder DLG den nuværende regulering i Nordrhein-Westfalen til beskyttelse mod nye coronavirusinfektioner.

- Den yderligere spredning af coronavirus og de tilknyttede foranstaltninger truffet af myndighederne har tvunget os til at udsætte DLG-Feldtage 2020, siger Dr. Reinhard Grandke, administrerende direktør for DLG.

Beslutningen blev truffet i tæt samarbejde med vores ekspertrådgiver i interessen for udstillerne og besøgende.

- Vi beklager meget, at udstillingen ikke kan finde sted på de planlagte datoer. Sammen med vores medarbejdere, partnere og udstillere har vi arbejdet hårdt på at arrangere en vellykket begivenhed, men desværre kan dette ikke længere gå videre som oprindeligt planlagt. I den aktuelle situation skal besøgende og udstillere på vores DLG-Feldtage imidlertid have højeste prioritet, tilføjer Dr. Grandke.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

De nye datoer for DLG-Feldtage er 8.-10. Juni 2021. Med aftalen fra DLG-Feldtage-ekspertrådgiveren og arrangøren og værten af ??arrangementet vil lokaliteten være Gut Brockhof i Erwitte / Lippstadt, som oprindeligt planlagt.

- I Gut Brockhof gård har vi endnu en gang sikret et fremragende udstillingsområde beliggende i en meget attraktiv landbrugsregion til den største begivenhed for fagfolk inden for afgrødeproduktion, siger Andreas Steul, projektleder for DLG Feldtage.