I en pressemeddelelse fra CNH Industrial, skriver koncernen, at CNH Industrial N.V. fortsætter med at tage afgørende skridt i kampen mod covid-19 med fokus på medarbejdernes sundhed og de lokale samfund, hvor der drives forretning. Med henblik herpå donerer virksomheden to millioner dollars, hvilket svarer til omkring 13,7 millioner kroner. Pengene skal gå til CNH Industrial Foundation og til andre velgørende projekter over hele verden med fokus på at støtte individer og samfund, der er påvirket af virussen.

Sideløbende har koncernen også støttet med donationer af medicinsk udstyr, inklusive ventilatorer, personligt beskyttelsesudstyr, elektriske generatorer og ambulancer til sundhedsudbydere i de regioner, hvor virksomheden opererer, skriver CNH Industrial i pressemeddelelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For at demonstrere solidaritet har selskabets bestyrelse accepteret ikke at tage noget af deres vederlag for resten af året, den fungerende administrerende direktør vil have en 50 procent lønreduktion i tre måneder, og Global Executive Committee vil tage en 20 procent lønreduktion i tre måneder.

Gennem disse initiativer bekræfter CNH Industrial sin mangeårige forpligtelse til bæredygtighed og dens værdier. Virksomheden vil også gerne takke alle dem, der demonstrerer uselvisk mod i deres bestræbelser på at hjælpe med at bekæmpe denne pandemi, skriver CNH Industrial i pressemeddelelsen.