LandboGruppen Fyn er navnet på den nye afdeling, som LandboGruppen MidtØst har åbnet på Fyn efter opkøbet af Ejendomsmægler Birthe Pedersen.

Ejendomsmæglerne LandboGruppen MidtØst, der sælger landbrugsejendomme, har opkøbt den fynske virksomhed Ejendomsmægler Birthe Pedersen. Nu er navn og organisationsstruktur for den nye, fynske afdeling klar.

- Afdelingen kommer til at hedde LandboGruppen Fyn og vil fungere som en selvstændig forretning under LandboGruppen MidtØst, fortæller Finn Damkjær Pedersen, chef for LandboGruppen MidtØst.

Mod større ejendomme

Det er lidt over en måned siden, at LandboGruppen MidtØst overtog Ejendomsmægler Birthe Pedersen. Hun bliver afdelingsleder på Fyn, og det er primært medarbejderne fra hendes forretning, som servicerede kunder på Fyn inden opkøbet, der også fremadrettet vil være i området.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

LandboGruppen MidtØst hører under rådgivningsvirksomheden velas og kan derigennem også henvise til rådgivning om for eksempel skattespørgsmål i forbindelse med køb af landbrugsejendomme.

LandboGruppen MidtØst sælger såvel små som større landbrugsejendomme i Midt- og Østjylland. Tanken med at overtage den fynske afdeling er at udvide forretningen.

- Med velas i ryggen arbejder vi nu sammen på at udvide den fynske forretning til også at inkludere større ejendomme, siger Finn Damkjær Pedersen, der er chef for LandboGruppen MidtØst.