Der er indgået aftale med Brdr. Thorsen I/S, om Massey Ferguson syd for Vendsyssel.

Der er indgået aftale med Brdr. Thorsen I/S, om Massey Ferguson distribution i området syd for Limfjorden, ned til en linje fra nord for Århus i øst, over Salling til Limfjorden syd for Hurup i vest.

Brdr. Thorsen I/S har de seneste år været forhandler af Massey Ferguson på Djursland, og er derfor et kendt medlem af Massey Ferguson-distributionen i Danmark.

Agco Danmark arbejder videre med også at finde en løsning for Massey Ferguson i Vendsyssel, og man vil snart komme med yderligere information.

Ny afdeling i Himmerland

Brdr. Thorsen A/S vil etablere en afdeling med salg og service i Himmerland, med erfarne medarbejdere indenfor service, reservedele og salg af Massey Ferguson produkterne, og Kristian Thorsen fortæller, at man har analyseret området grundigt og arbejder med en løsning som vil levere en servicering af markedet som kunderne forventer.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi vil om kort tid være i stand til at være mere præcise med hvor og hvordan vi etablerer os, fortæller Kristian Thorsen.

Kristian Thorsen fortæller desuden, at Grønning Maskinforretning på Salling og Holms Maskinservice nord for Randers fortsætter som underforhandler nu under Brdr. Thorsen