Områdedirektør i L&F Niels Peter Nørring mener, at Landbrugsstyrelsen har gjort det eneste rigtige ved at udskyde ansøgningsfristen.

- Den seneste uge har Tast-selv systemet haft flere nedbrud, hvor det ikke har været muligt at arbejde i systemerne. Vi har desværre oplevet stigende og mere langvarige problemer med systemet - en situation som ikke er rimelig for de mange konsulenter og landmænd, som sidder og arbejder med årets ansøgninger, fortæller Niels Peter Nørring, områdedirektør i Landbrug & Fødevarer. Derfor mener han, det Landbrugsstyrelsens udmelding om, at årets ansøgningsrunde bliver forlænget med 14 dage er positivt.

- Oven i dette er arbejdsvilkårene væsentlig mere besværlige som følge af Covid 19. Det er derfor godt og eneste rigtige, at styrelsen nu efter vores løbende dialog melder ud, at ansøgningsfristen udskydes med 14 dage, siger Niels Peter Nørring og tilføjer:

- Det er den rigtige beslutning, men det er nu vigtigt, at Landbrugsstyrelsen lægger sig i selen og sikrer, at ansøgningsrunden kan afvikles uden yderligere tekniske problemer, og at udskydelsen af fristen ikke får konsekvenser for udbetalingerne.

- Vi fortsætter med at følge situationen meget tæt og fortsætter dialogen med styrelsen. Vores klare udgangspunkt er fortsat, at ingen skal komme i klemme med deres ansøgninger grundet IT-nedbrud m.m. og grundet den ekstraordinære arbejdssituation som følge af Covid 19-krisen

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce