Pöttinger indtager nordvestjylland i nyt samarbejde med Thy-Mors Udmugning & Maskinservice.

Thy-Mors udmugning & Maskinservice og Pöttinger har indgået nyt samarbejde, skriver Pöttinger i en pressemeddelelse.

I 1986 blev maskinforretningen beliggende i Sundby-Thy grundlagt, hvormed 34 års erfaring i landbrugsbranchen skal medvirke til at styrke samarbejdet om salg og service af de østrigske kvalitetsmaskiner.

Thy-Mors Udmugning og Maskinservice beskæftiger 10 mand og råder over syv servicebiler. Firmaet er en alsidig maskinforretning, som sælger og udfører alle former for opgaver i landbruget så som indendørsmekanisering samt traktor og landbrugsmaskiner.

Synergi

Traktormærkerne der forhandles hos Thy-Mors Udmugning & Maskinservice er fra Argo traktorkoncernen i form af McCormick og Landini. Schäffer minilæsser forefindes ligeledes i produktporteføljen, hvilket sammen med Pöttinger giver et godt og bredt program i forretningen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Pöttinger er kendt for både græs- og jordbehandlingsmaskiner, ydermere er mærket uafhængig af andre mærke, hvilket var vigtig da vi traf valget om samarbejde, påpeger Jan Christensen indehaver af Thy-Mors Udmugning & Maskinservice.

Udvidelse med årelang erfaring

- Erfaring, kundeservice og nærhed til kunderne er kendetegnende for Thy-Mors Udmugning & Maskinservice, hvilket er en vigtig del af det fremtidige samarbejde, udtaler Lars Andreasen salgschef Pöttinger Danmark.