Brugere af de mange Samson maskiner, der kører i det nordjyske område skal ikke frygte, de står uden hurtig og kvalificeret service eller sliddele til Samson-produkter efter Hjallerup Maskinforretnings konkursbegæring tidligere på ugen, skriver Samson Agrolize i en pressemeddelelse.

- Kunder og brugere, der har behov for akut service og som hidtil har fået deres Samson maskiner serviceret af personale fra Hjallerup Maskinforretning, kan henvende sig direkte til Samson Agrolize i Viborg på vores servicenummer 69 15 15 15. Herfra kan vi garantere hurtig hjælp enten herfra eller det øvrige net af servicepartnere andre steder i landet, siger administrerende direktør Henrik Kirketerp-Møller, Samson Agrolize.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg kan kun beklage, at vores servicepartner, Hjallerup Maskinforretning, har måttet tage den drastiske beslutning at begære sig konkurs. Herfra har vi været yderst tilfredse med forretningen og dens kompetente servicepersonale i rollen som vores servicepartner for Samson-produkterne.

Netop i disse dage, hvor Samsons gylleudstyr og udbringningsudstyr arbejder på højtryk i landbruget og på maskinstationerne, er det vigtigt, at brugerne kan føle sig sikre på hurtig og kompetent service.

- Med specialuddannede montører rundt omkring i landet hos vore servicepartnere og centralt her i Viborg, vil vi dirigere nødvendige reservedele og sliddele samt kompetent servicepersonale til enhver i det nordjyske område, der måtte have behov, lyder det fra Henrik Kirketerp-Møller.