Efter Hjallerup Maskinforretning ikke længere er Massey Ferguson forhandler, arbejdes der på højtryk for at finde en løsning.

Forårsarbejdet er så stille begyndt at rulle derud af, og selv de stærkere jorde er ved at være tjenligt at færdes på.

Derfor er det ekstra ærgeligt for MF-kunder, at den nordjyske Massey Ferguson-forhandler, Hjallerup Maskinforretning er blevet opsagt som forhandler af Agco Danmark, som er den danske importør af blandt andet Massey Ferguson.

- Der arbejdes lige nu på højtryk for at finde en løsning for de mange kunder i det store område, fortæller Christian Devantier, der er ansvarlig for Agcos distributionsstrategi og for forhandlerudvikling.

- Der sidder nogle gode og passioneret medarbejdere i Hjallerup-koncernen, som nu er sendt hjem, og derfor skal der ageres hurtigt på situationen, siger han.

rich-media-1
Christian Devantier fortæller, at der arbejds på højtryk for at finde en løsning for den manglende Massey Ferguson-forhandling i det nordjyske. Arkivfoto: Rasmus Dalsgaard.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Foreløbelig er det de fire Massey Ferguson underforhandlere, som tager sig af service-delen. Det drejer sig om Brdr. Thorsen på Djursland, Holms Maskinservice nord for Randers, Grønning Maskinforretning på Salling samt Bejstrup Maskinstation i det nordjyske.

- Men vi mangler jo det centrale Himmerland samt hele Vendsyssel, og det er vigtigt, at vi hurtigst muligt får styr på situationen, forklarer Christian Devantier.

Han håber snart, at der kan meldes noget mere konkret ud.