- Hos Agco er vi fokuseret på sikkerheden for vores ansatte, vores forhandlere og verdens landmænd, mens vi gør vores del for at minimere virkningen af ??denne pandemi, siger Martin Richenhagen, Agcos formand, præsident og administrerende direktør i en pressemeddelelse fra Agco.

Agco forsikrer dog om, at virksomheden vil fortsat prioritere at støtte forhandlere og landmænd til at hjælpe med at fremme fødevaresikkerheden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I lyset af covid-19-virusudbruddet og den manglende sikkerhed for både varigheden og størrelsen af ??dens påvirkninger, trækker Agco sit salg, indtjening og anden vejledning. Produktionen er reduceret eller suspenderet markant i flere af selskabets europæiske faciliteter, hovedsageligt på grund af materiel mangel og begrænsninger i den europæiske forsyningskæde. Yderligere produktionsforstyrrelser i andre regioner forventes over tid. Agco vil give en opdatering i forbindelse med sin indtægtsmeddelelse i første kvartal, men forventer ikke at give yderligere oplysninger indtil da. Under produktionsafbrydelse er understøttelse af forhandlere og kunders servicekrav fortsat højt prioriteret, skriver Agco.