Direktør hos Messe C i Fredericia, Grethe Højgaard, kender intet til planer om ny maskinmesse.

Der går rygter i maskinbranchen og i nogle landbrugsmedier om planer om at stable ny maskinmesse i Fredericia på benene i konkurrence med Agromek, men direktør hos Messe C i Fredericia kender intet til planerne.

- Der er intet landet på mit bord. Jeg er ikke blevet kontaktet, og jeg har ikke hørt noget om nogen planer, siger Grethe Højgaard, Messe C.

- Vi er naturligvis altid åbne overfor nye tiltage og nye messer, men som sagt, jeg har intet hørt, siger hun.

Andre landbrugsmedier har de seneste dage skrevet om et orienteringsmøde om en mulig maskinmesse, men det er altså ikke hos Messe C.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Rygterne er højst sandsynlig opstået, da Agromek er flyttet til 19.-22. januar 2021, og Messe C arrangerer Nutrifair 2021 i dagene 20.-21. januar.

Tidligere stod Messe C for LIB (Landbrugsmaskin-importørernes brancheforening) for traktormesser, men ved LIB's generalforsamling 4. marts 2010 blev det enstemmigt besluttet at lukke LIB, så messerne døde ud.

Sendt på orlov

Messe C er i øjeblikket næsten lukket helt ned som konsekvens af coronakrisen. Kun ledelsgruppen og en enkelt administrativ medarbejder er tilbage på kontoret i Fredericia. En medarbejdergruppe på cirka 30 er sendt på tvungen orlov frem til 9. juni. Alle messe og arrangementer er aflyst frem til denne dato, med mindre krisen driver over, og myndighederne giver mulighed for at genåbne landet.