Erik Poulstrup har siden 2016 siddet i stolen som forstander på Nordjyllands Landbrugsskole, men nu mener han at det er tid til at give stafetten videre. En af opgaverne der stod for døren da Erik Poulstrup startede som forstander på Nordjyllands Landbrugsskole, var at skabe en god og sund skole, med henblik på både elevantal og økonomi.

- Opgaven som Erik blev ansat til, er han kommet helt i mål med, og både elevantal og økonomien ser rigtig godt ud, udtaler bestyrelsesformand Bøje Pedersen til Maskinbladet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Selvom opgaven fra bestyrelsen er fuldført, var det dog en trist nyhed at Erik Poulstrup valgte at stoppe det gode samarbejde mellem forstanderen og bestyrelsen.

- Det var Eriks egen beslutning, og vi havde håbet på flere år med ham i stolen som forstander, men sådan blev det ikke, fastslår Bøje Pedersen.

Opgaven er løst

Opgaven var meget klar for Erik Poulstrup, der skulle varetage posten som den nye forstander i oktober 2016. Der var i en årrække elevhold der ikke blev fyldt helt ud, og det var en af de opgaver der blev tildelt den nye forstander.

Nu er skolen nået godt i mål og med det resultat mener Erik Poulstrup at det er tid til at give stafetten videre.

- Jeg er nu nået i mål med de opgaver jeg var blevet tildelt, og så kom jeg til et tidspunkt hvor jeg skulle beslutte om jeg skulle fortsætte den daglige gang her på skolen eller om der skulle nye udfordringer til, forklarer Erik Poulstrup, forstander Nordjyllands Landbrugsskole.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den endelige skæringsdato er endnu ikke fastsat for hvornår Erik Poulstrup fratræder stillingen som forstander.

- Jeg har ikke travlt med at komme videre, og jeg mener at det er min pligt at give skolen videre på en ordentlig måde, og dermed har jeg valgt at stå til rådighed indtil det giver mening at stoppe, forklarer Erik Poulstrup og fortsætter: Om det bliver efter mine tre måneders opsigelse eller om det først bliver til sommerferien, er ikke afgørende for mig.

Der er endnu ikke et nyt arbejde i sigt for forstanderen, men dette er et bevidst valg.

- Jeg har valgt at fokuserer på at afleverer skolen på en god måde og det betyder at jeg endnu ikke har fundet et nyt job, og jeg begynder også først søgningen når jeg fratræder stillingen her på skolen.

Ingen sure miner

Der er ingen sure miner fra bestyrelsens side, dog havde de ønsket at Erik fortsatte i positionen som forstander.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Erik har taget beslutningen, og det har vi fuld respekt for, selvom vi gerne havde set at hav ville fortsætte, forklarer Bøje Pedersen.

Der har været et tæt samarbejde med bestyrelsen og forstanderen, og det har begge parter været meget tilfredse med.

- Samarbejdet har været rigtig godt, og der har været en god dialog hele vejen igennem, så vi er kede af at det slutter, afslutter Bøje Pedersen.